ΠΟΤΑWhiskey

Είμαστε περήφανη για την μεγάλη ποικιλία whiskey που σας προσφέρουμε. Θα βρείτε blended και vatted, scotch, malt και bourbon. Έχουμε Ιρλανδικά, Σκωτσέζικα, Αμερικάνικα, Καναδικά, ακόμα και Ιαπωνικά whiskey. Μια εξαιρετική συλλογή για εσάς και τα δώρα σας.

Vodka

Κάβα Σταμπουλής, για τους λάτρεις της βότκας, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών επιλογών. Για τα επαγγελματικά ή προσωπικά σας δώρα, δημιουργείστε, επιλέγοντας από την μεγάλη μας γκάμα, το προσωπικό σας καλάθι.

Gin

Η μεγάλη μας συλλογή από Gin, σίγουρα θα σας ικανοποιήσει. Επισκεφθείτε την κάβα μας και επιλέξτε από την ποικιλία των προϊόντων μας ή δώστε μας την παραγγελία σας.

Tequila

Η tequila είναι το εθνικό ποτό του Μεξικού και το πρώτο ποτό που έγινε με απόσταξη στην βόρεια Αμερική. Η tequila ήταν το ποτό για τους bandidos και τους rancheros, σήμερα έχει βρει τη θέση της δίπλα σε καλά whiskey και κρασιά.

Rum και Cachaca

Οι πειρατές της Καραϊβικής έπιναν ρούμι. Σήμερα είναι διάσημο συστατικό σε κοκτέιλ όπως το Cuba libre, το mojito και το mai-tai. Σας προσφέρουμε επιλεγμένα premium ρούμια για να τα χαρίσετε ή να τα απολαύσετε. Διαθέτουμε και βραζιλιάνικες cachacas, για τις νύχτες που απαιτούν μια caipirinha!

Cognac

Πούρα και Cognac, ένας έρωτας σαν του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Το Cognac πήρε το όνομά του από την ομώνυμη πόλη στη Γαλλία. Για 300 χρόνια τώρα, φτιάχνεται με διπλή απόσταξη άσπρων σταφυλιών. Η παραγωγή ξεκίνησε ως τρόπος να χρησιμοποιηθούν τα απορρίμματα από την απόσταξη κρασιών, και έτσι το θεωρούσαν ποτό των φτωχών. Σήμερα, υπάρχει αυστηρός έλεγχος στην παραγωγή, και το Cognac είναι ένα premium και δημοφιλές ποτό.

Liqueur

Αποστάγματα, Ούζο, Τσίπουρο, Ρακί, Grappa και Sambuca

Επισκεφθείτε την κάβα μας ή κάντε παραγγελία.

Διανέμουμε και στο σκάφος σας!


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ